Pienet jauhelihalla täytetyt tacot
Kokonaisaika
45 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Medium
Ainesosa
10
Ainekset
- 20 g voita sulatettuna
- 1 paketti Old El Paso™ Stand 'N' Stuff Mini Soft Flour -tortilloja
- 1 ruokalusikallinen kasviöljyä
- 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 sipuli paloiteltuna
- 1 valkosipulinkynsi hienoksi paloiteltuna
- 1 purkki (344 g) Old El Paso™ Taco Salsa
- 2 ruokalusikallista Old El Paso™ Sliced Green Jalapeños valutettuna ja paloiteltuna
- 60 g raastettua cheddarjuustoa
- 2 kevätsipulia puhdistettuna ja paloiteltuna
Tee näin
- Lämmitä uuni 190 °C:seen (kiertoilmauuni 170 °C:seen), kaasu-uuni asteikkoon 5.
- Sivele sulatettua voita pienten tortillojen päälle ja aseta ne isoon suorakulmaiseen uunivuokaan. Leivo 5–8 minuuttia tai kunnes ne ovat ruskistuneet ja tuntuvat kiinteiltä sormissa. Tortilloista tulee rapeita jäähtyessään.
- Lämmitä öljy sillä välin isolla tarttumattomalla paistinpannulla keskilämmössä. Lisää sipuli ja paista 5 minuuttia, lisää sen jälkeen valkosipuli ja naudanliha ja paista 5 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes liha on ruskistunut. Valuta ylimääräinen rasva.
- Sekoita joukkoon jalapeñot, kastike ja vesi, hauduta 10 minuuttia sakeutumiseen asti välillä sekoittaen.
- Lusikoi seos tortilloihin ja laita päälle juustoraastetta. Anna olla uunissa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Koristele hienonnetuilla kevätsipuleilla tarjoilua varten.
Vinkkejä
- Onko sinulla paljon ruokittavia? Tämän reseptin voi tuplata helposti – käytä vain kaksinkertainen määrä aineksia ja 2 isoa uunivuokaa.
- Saat miedomman maun, kun korvaa jalapeñot 1:llä paloitellulla vihreällä paprikalla.