Avocadolla, fetalla ja kirsikkatomaateilla täytetyt tortillakupit

Avocadolla, fetalla ja kirsikkatomaateilla täytetyt tortillakupit

Tämä helppo tortillakuppiresepti on tehty tuoreesta avocadosta, fetajuustosta ja mehukkaista kirstikkatomaateista. Nopea vegetaarinen meksikolainen resepti. Kuppien valmistukseen menee vain 15 minuuttia, ja voit täyttää ne makusi mukaan. Aloita meksikolainen juhla-ateriasi tällä perinteisten nachoreseptien variaatiolla!
Kokonaisaika 15 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Medium
Ainesosa 6

Ainekset

  • 1 pussi Old El Paso™ Tortilla Bowls
  • 1 avocado
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 100 g fetaa
  • 1 sipuli
  • korianteria

Tee näin

  1. Paloittele avocado ja feta. Puolita tomaatit. Paista korianteri. Leikkaa sipuli.
  2. Sekoita avocado, tomaatit, feta, korianteri ja sipuli kulhossa.
  3. Täytä seos Tortilla Bowls -kuppeihin ja tarjoile tuoreena.

Esittelyssä olevat tuotteet