Birria-tacot haudutetun kanan kanssa
Kokonaisaika
1 tuntia
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
14
Ainekset
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 4 kananrintaa
- 1 sitruunaruohon varsi
- 1 teelusikallinen vihreää currytahnaa
- 1 teelusikallinen vihreää currytahnaa
- Pieni nippu korianteria
- 2 avokadoa
- Pieni nippu thaibasilikaa
- 1 punasipuli
- Pieni nippu kiinansipulia
- 100 grammaa soijapavun ituja
- 1 punainen paprika
- 1 purkki punapapuja
- 1 ruokalusikallinen maissitärkkelystä
Tee näin
- Valmistele liemi
Kaada oliiviöljy kattilaan ja anna kuumentua hitaasti keskilämpöön. Leikkaa sitruunaruoho ohuiksi viipaleiksi ja laita kattilaan. Lisää vihreä currytahna. Hienonna thaibasilika ja lisää se myös pannuun. Kypsennä kaikkia aineksia 5 minuuttia, sekoita koko ajan, jotta ne eivät jää kiinni pannuun. Lisää kattilaan vettä niin, että se juuri peittää ainekset ja hauduta 20 minuuttia. Kun se on valmista, ota liemi keittolevyltä ja pidä lämpimänä. - Kypsennä kana
Kun liemen ainekset on valmisteltu, kuten yllä on kuvattu, laita 4 kananrintaa kattilaan kiehuvan liemen kanssa ja hauduta rintapaloja 20 minuuttia. Ota kanan rintapalat liemestä ja pidä ne lämpiminä peitetyllä lautasella tai astiassa. Jätä liemi pannuun. Leikkaa haudutetut kananrinnat ohuiksi viipaleiksi pitkittäin. - Valmistele lisukkeet
Leikkaa avokadot, punasipuli ja punainen paprika ohuiksi viipaleiksi. Pese yrtit ja hienonna ne. Valuta ja kuivata punapavut. - Tee kastike
Laita jäljellä oleva liemi takaisin keittolevylle matalaan lämpöön. Lisää liemeen 1 ruokalusikallinen maissitärkkelystä ja sekoita tasaiseksi. Kastikkeen tulee paksuuntua hieman ja sillä tulee olla kiiltävä, samettimainen pinta. - Kokoa tacot
Laita tortilla kuumaan pannuun voin kanssa. Anna olla pannussa minuutti tai kaksi, kunnes kumpikin puoli on saanut hieman väriä.d.
Laita jokaiseen tacoon muutama siivu avokadoa, kananrintaa, punasipulia, punaista paprikaa ja punapapuja. Koristele soijapavun iduilla ja hienonnetuilla yrteillä. Laita päälle raastettua cheddarjuustoa tai mozzarellaa.
Käännä taco kiinni äläkä unohda upottaa sitä kastikkeeseen!