broileri ja juustoquesadilla

Broileri- ja juustoquesadilla tomaattisalsan kera

Ainesosa 7

Ainekset

  • 1 pkk Old El Paso™ Corn Tortillas
  • 1 purkki Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 4 broilerinrintaa, suikaloituna tai pieniksi paloiksi leikattuna
  • 250 g juustoraastetta, puolet cheddaria, puolet mozzarellaa
  • 1 punasipuli
  • 1 purkki Maissia
  • 10 rkl ruokaöljyä

Tee näin

  1. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista liha kullanruskeaksi ja kypsäksi.
  2. Kuumenna toinen paistinpannu, jossa on öljyä. Laita yksi tortilla paistinpannulle ja lisää päälle noin kahdeksasosa salsaa, broileria, punasipulia ja maissia, sekä kahdeksasosa juustoraasteesta (toimi nopeasti!).
  3. Paista täytettyä tortillaa noin 1 minuutti, kunnes alapuoli on kullanruskea ja rapea. Käännä tortillan toinen puoli päälle varovasti lastan avulla, ja paina reunat yhteen niin, että tortilla menee kiinni. Paista vielä muutama minuutti niin, että leipä on rapea ja kullanruskea.
  4. Tee samoin muille tortillaleiville.
  5. Jaa leivät puoliksi ja tarjoile esimerkiksi miedon guacamolen ja oliivien kera.