Ceviche de pescado limemarinoidusta turskafileestä ananaksen ja retiisisuikaleiden kera

Ceviche de pescado limemarinoidusta turskafileestä ananaksen ja retiisisuikaleiden kera

Alunperin perulainen, nyt meksikolaisena versiona valmistettu marinoitu kala-ateria tarjoaa happaman, tulisen ja makean ainutlaatuisen yhdistelmän.
Kokonaisaika 20 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Hot
Ainesosa 10

Ainekset

  • 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
  • 500 g turskafileetä
  • 2 limen mehu
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 punainen chili
  • 1 mm chilipippuria
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 dl tuoretta ananasta
  • Suolaa & Pippuria

Tee näin

  1. Leikkaa turska pienehköiksi paloiksi. Hakkaa chili hienoksi ja leikkaa ananas paloiksi. Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna seistä vähintään 10 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele retiisisuikaleilla.

Esittelyssä olevat tuotteet