Chipotle Hongos pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera
Maustetaso
Mild
Ainesosa
17
Ainekset
- 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
- chipotle hongos
- 4 portobello-sientä
- 1/2 punainen chili
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1/2 paketti Old el Paso™ Fajita Smoky BBQ mix -mausteseosta
- Korianteria
Pikkelöity punasipuli
- 1 dl etikkaa
- 2 dl hienosokeria
- 3 dl vettä
- 2 punasipulia
Pico de Gallo
- 3 – 4 tomaattia
- 1 ruukku korianteria
- 1 punainen chili
- 1 hopeasipuli
- 1 limen mehu
- 0,5 tl suola
Tee näin
- Leikkaa portobello-sienet pienehköiksi paloiksi ja hienonna chili. Lämmitä paistin-pannulla oliiviöljy ja kuullota sienet ja chili, lisää mausteseos. Tarjoillaan pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera.
- PIKKELÖITY PUNASIPULI
Leikkaa punasipulit ohuiksi siivuksi, mielellään mandoliinilla, ja laita siivut sitten lasipurkkiin. Keitä lientä kunnes sokeri on liuennut. Kaada sitten liemi sipuleiden päälle ja anna seistä jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua. - PICO DE GALLO
Hienonna tomaatit, sipuli, chili ja korianteri. Sekoita kaikki yhteen ja purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla. Tarjoa heti.