Chipotle-nauta-fajitakset
Kokonaisaika
20 minuutit
Annosmäärä
2
Maustetaso
Mild
Ainesosa
13
Ainekset
Fajitas
- 1 rkl kasviöljyä
- 1 keskikokoinen punasipuli viipaloituna
- 1 keskikokoinen vihreä tai punainen paprika viipaloituna
- 225 g naudan ulkofilettä viipaloituna
- 1 pakkaus (25 g) Old El Paso™ Taco Spice Mix -maustesekoitusta
- 2 rkl limen mehua
- 2 tl chipotletahnaa tai -kastiketta
- 1 tl hunajaa
- 4 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillalevyä lämmitettynä
Tarjoiluun
- 80 g guacamolea
- 80 g ranskankermaa
- Kourallinen revittyä salaattia
- 2 tomaattia, siemenet poistettuina ja kuutioituna
Tee näin
- Kuumenna öljy suuressa pinnoitetussa paistinpannussa ja kypsennä sipulia ja paprikaa 3–4 minuuttia keskilämmöllä. Sekoita mukaan liha ja kypsennä vielä 3–4 minuuttia.
- Sekoita yhteen tacomauste, limen mehu, chipotletahna ja hunaja pienessä kulhossa ja lisää seos liha-kasvisseokseen. Kypsennä vielä 2 minuuttia ja siirrä pois levyltä.
- Lusikoi liha ja kasvikset tasaisesti jokaisen tortillan keskelle. Lisää guacamole, ranskankerma, salaatti ja/tai tomaattimurska. Kääri tortillat täytteen ympärille.
Vinkkejä
- Voit kypsentää tämän myös grillissä levyn päällä. Sekoita kaikki kasvikset ja liha tacoseokseen ennen kuin laitat sen grillilevylle. Kypsennä 5 minuuttia kannen alla tai kunnes nauta ja kasvikset ovat makusi mukaisia.