Grillatut kanatortilla-pitsat

Grillatut kanatortilla-pitsat

Tässä ohje helppoon välipalaan koululaiselle. Voit myös lisätä salaatin ja päivällinen on hetkessä valmis!
Kokonaisaika 20 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 6

Ainekset

  • 2 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillalevyä
  • 100 g barbecue-kastiketta
  • 225 g kypsää ja pilkottua kananrintaa
  • 1 punainen paprika kuutioituna
  • 150 g meksikolaisittain maustettua juustoraastetta
  • Old El Paso™ Salsa (mikä tahansa maku)

Tee näin

  1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen tai kiertoilmauuni 160 asteeseen (kaasulämpö 4). Laita tortillalevyt uunipellille. Sekoita barbecue-kastike ja pilkottu kananrinta yhteen pienessä kulhossa. Jaa barbecue-kana tortillojen päälle ja päällystä paprikalla ja juustolla.
  2. Paista uunissa 10–15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pohjat ovat rapeita. Leikkaa tortillat neljään osaan. Tarjoa salsan kanssa.

Vinkkejä

  • Voit makusi mukaan käyttää meksikolaisen juuston tilalla myös cheddaria tai korvata paprikan tomaatilla.
  • Ranskankerma toimii myös erinomaisesti näiden makujen kanssa!