Huevos rancheros -aamiaisburritotaskut
Kokonaisaika
35 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Medium
Ainesosa
12
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
- 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
- 300 g kuutioitua pancettaa
- 270 g sianlihamakkaroita, paloiteltuina
- 1 sipuli viipaloituna
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 8 isoa ulkokananmunaa vispattuina
- 150 g tomaatteja paloiteltuina
- 1 ruokalusikallinen tuoretta hienonnettua korianteria plus lehtiä koristeluun
- 2 avokadoa ilman kuorta ja kiveä ohuina viipaleina
- 100 g raastettua cheddarjuustoa
Tee näin
- Lämmitä iso paistinpannu keskilämmössä ja paista pancettaa, makkaroita ja sipulia 10 minuuttia usein sekoittaen, kunnes ne ovat kypsiä ja kullankeltaisia. Sekoita joukkoon lähes koko mausteseos 2 viimeisen minuutin ajaksi. Ota pois reikälusikalla ja aseta syrjään. Poista jäljelle jäänyt öljy ja puhdista pannu.
- Kuumenna oliiviöljy pannussa ja paista munia koko ajan sekoittaen matalassa lämmössä jäljellä olevan mausteseoksen kanssa 3–4 minuuttia tai kunnes ne ovat hyytyneet. Sekoita joukkoon tomaatit ja korianteri.
- Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Tarjoile lämmitetyt taskut sekä pancetta- ja makkaraseos, munakokkeli, avokado, juusto, salsa ja jäljellä oleva korianteri eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin!
Vinkkejä
- Piristä tätä reseptiä eri makuisilla makkaroilla.
- Jos et löydä pancettakuutioita, voit aina käyttää pekoninpalasia tai paloiteltua kylkeä tai pekonisiivuja.
- VALMISTELE ETUKÄTEEN – saat nopeammin aamiaista, kun paistat pancettan, makkaran ja sipulin edellisenä iltana. Lämmitä vain uudelleen isossa pannussa ja paista munat aamulla.