Kana-pekoni-salaatti
Kokonaisaika
1 tuntia
Annosmäärä
8
Maustetaso
Mild
Ainesosa
11
Ainekset
Salaatinkastike
- 125 g Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsaa
- 125 g ranskalaista salaatinkastiketta
Salaatti
- 8 pekonisiivua 1 cm paloina
- 4 luutonta ja nahatonta kananrintaa viipaleina
- 1 romaine-salaatti viipaleina
- 1 keltainen paprika pilkottuna
- 2 suurta tomaattia pilkottuna
- 1 avokado kuorittuna, kivi poistettuna ja viipaloituna
- 175 g cheddarjuustoraastetta
Tarjoiluun
- Ranskankermaa
- Old El Paso™ Nachips™
Tee näin
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen keskikokoisessa kulhossa.
- Paista pekonia suuressa pinnoitetussa paistinpannussa (noin 30 cm) keskikuumalla lämmöllä, kunnes se on rapeaa ja kullanruskeaa. Ota pekonit pois pannulta reikäkauhalla ja jätä pannuun paistorasva ja muruset. Lisää kana pannulle paistorasvan sekaan ja kypsenä 4–6 minuuttia kunnes se on ruskistunut eikä punerra keskeltä. Anna jäähtyä hieman. Laita jäähtynyt seos jääkaappiin puoleksi tunniksi tai kunnes se on kylmää.
- Kerrosta syvään salaattikulhoon salaatti, kana, pekoni, paprika ja tomaatti. Lisää salaatinkastike. Tarjoa heti tai säilytä enintään vuorokausi jääkaapissa.
- Kerrosta syvään, suureen salaattikulhoon salaatti, kana, pekoni, paprika ja tomaatti. Lisää salaatinkastike. Tarjoa heti tai säilytä enintään vuorokausi jääkaapissa.
- Koristele avokadolla ja juustolla juuri ennen tarjoilua. Tarjoa ranskankerman ja tortillalastujen kanssa.
Vinkkejä
- Säästä aikaa ostamalla valmiiksi kypsennettyä pekonia ja grillattua kanaa.