Kanaenchiladat
Kokonaisaika
45 minuutit
Maustetaso
Mild
Ainesosa
10
Ainekset
- Vuokaspray tai öljy
- 250 g Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
- 1 pieni kourallinen korianteria hienonnettuna ja lisäksi hieman tarjoiluun
- 1 pieni kourallinen silopersiljaa hienonnettuna
- 1 ruokalusikallinen limettimehua
- 2 valkosipulinkynttä
- 300 g keitettyä kanaa tai kalkkunaa suikaloituna
- 110 g raastettua mozzarellajuustoa
- 8 Old El Paso™ Restaurante Mini Super Soft Flour Tortillas
- 1 keskikokoinen limetti paloiteltuna
Tee näin
- Lämmitä uuni 190 °C:seen (kiertoilmauuni 170 °C:seen), kaasu-uuni asteikkoon 4. Voitele 1,5 litran vuoka vuokasprayllä tai öljyllä.
- Laita enchiladakastike, korianteri, persilja, limettimehu ja valosipuli tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Sekoita suurella nopeudella 30 sekuntia tai kunnes on saatu tasainen massa.
- Sekoita kana ja 3/4 (noin 80 g) juustosta pienessä kulhossa. Jaa kanaseos tortilloihin. Kääri tortillat kanaseoksen ympärille ja aseta ne vuokaan saumapuoli alaspäin. Kaada kastikeseos echiladojen päälle. Sirottele päälle jäljellä oleva juusto.
- Anna olla uunissa foliolla peitettyinä 15 minuuttia, poista folio sen jälkeen ja anna olla uunissa vielä 5–10 minuuttia tai kunnes ne ovat päältä kullanruskeita. Tarjoile limettipalojen ja korianterinlehtien kanssa.
Vinkkejä
- Tarjoile guacamolen ja hapankerman kanssa.
- Käytä vaihtoehtoisesti cheddarjuustoa mozzarellan sijaan.