Kanafajita-Tortilla Pockets
Kokonaisaika
25 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
12
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
- 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 500 g kanan rintafileetä ohuina viipaleina
- 1 punainen paprika ilman siemeniä ja ohuina viipaleina
- 1 vihreä paprika ilman siemeniä ja ohuina viipaleina
- 1 punainen sipuli viipaloituna
- 100 g raastettua cheddarjuustoa
- 1/2 jäävuorisalaatti viipaloituna
- 2 avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja hedelmäliha viipaloituna
- 100g paloiteltuja kirsikkatomaatteja
Tee näin
- Lämmitä öljy isolla paistinpannulla korkeassa lämmössä. Paista kanaa 5 minuuttia usein sekoittaen, kunnes se on kullankeltaista. Lisää paprika ja sipuli ja paista sekoittaen 3–4 minuuttia. Sekoita joukkoon mausteseos ja 2 ruokalusikallista vettä ja paista vielä 1–2 minuutin ajan.
- Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Tarjoile lämmitetyt taskut sekä kana-paprikasekoitus, juusto, salaatti, avokado, tomaatit ja salsa eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.
Vinkkejä
- Jos haluat tulista makua, lisää 2 kuutioitua chiliä ilman siemeniä, kun paistat kanaa.
- Limetinlohkot, hapankerma ja tuore hienonnettu korianteri viimeistelevät perinteiset fajitat.