Katkarapuja ja kaalisalaattia Stand ‘N’ Stuff™ -tortillojen kanssa
Kokonaisaika
25 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Hot
Ainesosa
9
Ainekset
Tortillat
- 500 g katkarapuja pyrstöineen
- 1 rkl Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
- 2 rkl oliiviöljyä/kasviöljyä
- 1 suuri kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna
- 300 g keräkaalia ohuina viipaleina
- 1/2 kurkku raastettuna
- 1 limetin mehu
- 1 pakkaus Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas
Tarjoiluun
- 2 limettiä lohkoina
Tee näin
- Sekoita katkaravut ja tacomausteseos keskisuuressa kulhossa ja varmista, että mausteseosta on joka puolella katkarapuja. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Paista katkarapuja kahdessa erässä 3-4 minuutin ajan, kunnes ne ovat pinnalta hieman ruskeita. Lisää puolet korianterista ja sekoita.
- Valmista kaalisalaatti sekoittamalla kaali, kurkku, loppu korianteri ja limettimehu keskisuuressa kulhossa.
- Täytä Stand ‘N Stuff™ tortillat kaalisalaatilla ja ruskistetuilla katkaravuilla ja purista joukkoon limetin mehua.
Vinkkejä
- Lisää raastettua porkkanaa ja chiliä, jos haluat voimakkaamman version!
- Korvaa katkaravut broilerilla ja kypsennä kuten edellä, kunnes ne ovat läpikypsiä eikä pinta ole enää vaaleanpunainen.