Mehukkaat gluteenittomat kanafajitas
Kokonaisaika
30 minuutit
Annosmäärä
3
Maustetaso
Mild
Ainesosa
10
Ainekset
- 2 teelusikallista paprikajauhetta (makea)
- 1 teelusikallinen kuminaa (jauhettu)
- 1/2 teelusikallista chiliä
- 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
- 500g kanaa, kananrintaa tai kanasuikaleita
- 1 punainen sipuli, ohuesti viipaloitu
- 1 punainen paprika, ohuesti viipaloitu
- 1 lime
- 1 rasia kirsikkatomaatteja, pilkottuina
- kourallinen korianteria, pilkottuna
Tee näin
- Valmistus:
Sekoita pippuri, kumina, chilijauhe, öljy ja kana kulhossa ja anna mausteiden vetäytyä. Lämmitä iso paistinpannu ja lämmitä kana-mausteseos korkealla lämmöllä 5 minuttia, jotta liha kypsyy. Lisää sipuli ja paprika, kuumenna vielä 2 minuttia. Purista joukkoon puolikas lime. - Lämmitä gluteenittomat tortillat.
- PANNUSSA - lämmitä keskilämmöllä ruskistaen tortillat molemmilta puolilta 10s ajan. Kääri lämpimät tortillat keittöpyyhkeeseen, jotta ne pysyvät lämpiminä.
- MIKROSSA - aukaise pakkaus ja poista ohjeet.
- Lämmitä tortillat mikrossa korkeassa lämpötilassa (1100wattia) 30s ajan.
- Raikas salsa: sekoita kirsikkatomaatit, korianteri ja purista joukkoon puolikas lime.