Meksikolaiset grillivartaat vehnätortillojen kera

Meksikolaiset grillivartaat vehnätortillojen kera

Ainesosa 12

Ainekset

  • 1 tl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
  • 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • 500 g porsaan ulkofileetä
  • 1 chorizo makkara
  • 8 laakerinlehteä
  • 4 artisokansydäntä
  • Suolaa
  • 1 punainen paprika
  • 0.5 vihreä chili
  • oliiviöljyä
  • sitruunan kuori raastettuna
  • puisia grillivartaita

Tee näin

  1. Puhdista ulkofilee ja leikkaa se kahdeksaan yhtä suureen palaan.
  2. Mausta lihapalat oliiviöljyllä, laakerinlehdillä, fajitasmausteella ja suolalla.
  3. Leikkaa chorizo kahdeksaan osaan.
  4. Jaa paprika neljään osaan ja halkaise artisokansydämet kahtia.
  5. Marinoi kasvikset oliiviöljyssä ja raastetussa sitruunankuoressa.
  6. Liota puuvartaita vedessä ennen grillausta, jotta ne eivät pala.
  7. Pujota vartaille vuorotellen lihaa ja kasviksia ja laita vartaat grillille.
  8. Valuta tortilloille oliiviöljyä ja levitä niille chiliviipaleita.
  9. Kun vartaat ovat kypsiä, poista puuvartaat ja levitä liha ja kasvikset tortilloille.
  10. Viimeistele Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsalla, kääri kokoon ja nauti.