Meksikolaiset nautabirria-tacot
Kokonaisaika
1 tuntia
30 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
12
Ainekset
kastiketta varten
- 200 grammaa naudan jauhelihaa
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 purkki hienonnettuja tomaatteja tai tomaattipyreetä
- 1 purkki tomaattipyreetä
tacojen puolesta
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 400 grammaa nyhtönautaa
- 2 salottisipulia
- 200 grammaa juustoa kuten emmentaalia
- pieni nippu persiljaa
- 2 vihreää chiliä
Tee näin
- Tee kastike
Kuutioi sipuli, kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna kattilassa 2 ruokalusikallista oliiviöljyä. Lisää sipuli, porkkana, valkosipulinkynsi ja jauheliha. Paista 5 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Lisää tomaattipyree ja purkillinen kuorittuja tomaatteja. Valuta päälle tilkka vettä ja keitä kastiketta 30 minuuttia matalassa haudutuslämpötilassa. Kun se on valmista, laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Siivilöi seos ja aseta se sivuun myöhempää käyttöä varten. - Valmistele vihannekset
Leikkaa salottisipulit ohuiksi viipaleiksi. Poista siemenet vihreistä chileistä ja leikkaa chilit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna persilja karkeasti ja aseta sivuun. - Kokoa birria-tacot
Laita jokaisen tortillan pinnalle kastiketta antamaan hyvää makua ja väriä. Paista jokainen tortilla voissa kuumassa pannussa. Kun tortilla on valmis, lisää nyhtönautaa, salottisipulit ja chili, jos haluat tulista makua. Laita päälle juustoraastetta ja persiljaa ja sulje taco. Nauti vielä lämpimänä, kun juusto on sulanut.