Mustapapuminitortillat ja pico de gallo -salsa mangolla
Kokonaisaika
30 minuutit
Annosmäärä
12
Maustetaso
Mild
Ainesosa
11
Ainekset
- 2 tölkkiä (400 g) mustapapuja valutettuna
- 115 g kuutioituja vihreitä chilejä
- 2 rkl voita
- 1 silputtu valkosipulin kynsi
- 3 mm jauhettua kuminaa
- 1 kypsä mango kuorittuna ja kuutioituna
- 50 g kuutioitu punasipuli
- 1 rkl silputtuja korianterinlehtiä
- 1 kypsä avokado, kuorittuna ja kuutioituna
- 4 rkl kermaviiliä
- 1 paketti Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Flour Tortillas
Tee näin
- Esilämmitä suuri paistinpannu keskilämmöllä. Lisää pannulle voi. Kun se on sulanut, lisää valkosipuli. Kuullota valkosipulia 1 minuutti ja lisää sitten vihreät chilit ja kumina. Sekoita ja hauduta 1 minuuttia. Sekoita joukkoon mustapavut ja 3 rkl vettä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Hauduta 6–8 minuuttia välillä hämmentäen. Siirrä sitten pois levyltä.
- Sekoita kuutioidut mango, punasipulit ja korianteri pienessä kulhossa. Sirottele päälle suolaa ja pippuria ja sekoita.
- Tarjoilu: Lusikoi lämpimät mustapavut tortilloihin. Lusikoi mangoseos päälle ja laita yksi avokadoviipale jokaiseen tortillaan. Lisää sitten hieman kermaviiliä jokaiseen tacoon ja nauti.