Gratinoidut nachot
Ainesosa
9
Ainekset
- 1 pussi Old El Paso™ Nachips™, n. 40 kpl
- 1 purkki Old El Paso™ Jalapeños
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuja
- 2 rkl Rypsiöljyä
- 1 rkl juustokuminaa
- 1 dl vettä
- 2 dl cheddarjuustoraastetta
- Suolaa ja pippuria
Tee näin
- Ruskista jauheliha ja valkosipuli kuumalla pannulla Rypsiöljyä. Lisää vesi, juustokumina ja 3 rkl hienonnettua jalapeñoja.
- Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat ruoasta tulisempaa, voit lisätä enemmän jalapeñoja.
- Levitä seos ja cheddarjuusto maissichipsien päälle ja gratinoi 225 °C uunissa, kunnes chipsit ovat saaneet kullanruskean värin.
- Tarjoa kauniilta tarjoiluvadilta guacamolen kanssa.