Nyhtöpossua ja kermaista coleslaw’ta
Kokonaisaika
30 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Medium
Ainesosa
15
Ainekset
- 2 pakettia Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
PULLED PORK
- 1,5 kg luutonta porsaanniskaa
- 2 rkl hiutalesuolaa
- 1 tl vastarouhittua mustapippuria
- 1 rkl paprikajauhetta
- 1 tl cayennepippuria
- 2 sipulia
- 1 kokonainen valkosipuli
- 1 pullo savuista bbq-kastiketta (250 ml)
COLESLAW
- 300 g valkokaalia
- 2 porkkanaa
- 1,5 dl ranskankermaa
- 1 dl majoneesia
- 1,5 tl dijonsinappia
- Suolaa ja Pippuria
Tee näin
- Säädä uuni 125 asteeseen. Kuivaa liha ja levitä päälle mausteet. Laita liha uuninkestävään kannelliseen vuokaan. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi. Kuori valkosipuli. Laita kaikki sipulit lihan ympärille pataan. Kaada päälle bbq-kastike niin, että liha ja sipulit peittyvät. Anna hautua kannen alla uunin alaosassa vähintään 5 tuntia tai kunnes lihan voi repiä ohuiksi säikeiksi. Revi koko liha ohuiksi säikeiksi ja sekoita kastikkeeseen.
- Coleslaw
Raasta kaali ja porkkana hienoksi. Sekoita kaikkien muiden ainesosien kanssa, mausta suolalla ja pippurilla. Anna seistä jääkaapissa mielellään tunti ennen tarjoilua.