Nyhtöpossua sisältävät Stand 'N Stuff™ tortilla
Kokonaisaika
15 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
13
Ainekset
- 750 g luutonta porsaanniskaa
- 1 pussi Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 rkl kasviöljyä tai oliiviöljyä
- 250 ml ananasmehua
- 250 ml vettä
- 1 pakkaus Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas
- 1/2 tuore ananas ohuina viipaleina
- 1 pakkaus (250 g) mikroaaltouunissa kypsennettävää pitkäjyväistä valkoista riisiä kuumennettuna pakkauksen ohjeiden mukaisesti
- 1 tölkki mustapapuja valutettuina
- 1 suuri kourallinen korianteria hienonnettuna ja ylimääräistä koristeluun
- 1 punasipuli ohuina viipaleina
- 1 limetin mehu
- 1/4 tl suolaa
Tee näin
- Kuumenna uuni 180 asteeseen (160 ºC kiertoilmauunia varten). Hiero 1 1/2 rkl mausteseosta lihan pintaan. Kuumenna öljy padassa tai uuninkestävässä pannussa keskilämmöllä ja lisää liha. Ruskista lihaa 3–4 minuuttia kummallakin puolelta. Poista naru.
- Lisää ananasmehu ja vesi pannuun sekä loput mausteseoksesta. Kuumenna kiehuvaksi, pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen uunissa kansi päällä 3 tuntia, kunnes liha on mureaa ja irtonaista.
- Valuta neste porsaanlihasta ja jätä nestettä talteen 50 ml. Silppua porsaanliha ohuiksi säikeiksi kahdella haarukalla ja sekoita joukkoon lihaneste.
- Sekoita riisi, pavut ja suurin osa korianterista keskikokoisessa kulhossa. Sekoita punasipuli, limetin mehu ja suola yhteen pienessä kulhossa. Anna niiden seistä 5 minuuttia, jotta maut imeytyvät.
- Täytä pehmeät tortillat riisillä, nyhtöpossulla, ananasviipaleilla ja marinoiduilla punasipuleilla ja koristele jäljellä olevalla korianterilla.
Vinkkejä
- Purista hieman limetin mehua päälle, jolloin saadaan sitruksinen vivahde.
- Tarjoa lisäksi lehtisalaattia, tomaatteja ja kurkkua.