Nyhtöpossua sisältävät Stand 'N Stuff™ -Tacot

Nyhtöpossua sisältävät Stand 'N Stuff™ tortilla

Suussasulavan herkullinen porsaanliha nostaa nämä tacot uudelle tasolle.
Kokonaisaika 15 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 13

Ainekset

  • 750 g luutonta porsaanniskaa
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 rkl kasviöljyä tai oliiviöljyä
  • 250 ml ananasmehua
  • 250 ml vettä
  • 1 pakkaus Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas
  • 1/2 tuore ananas ohuina viipaleina
  • 1 pakkaus (250 g) mikroaaltouunissa kypsennettävää pitkäjyväistä valkoista riisiä kuumennettuna pakkauksen ohjeiden mukaisesti
  • 1 tölkki mustapapuja valutettuina
  • 1 suuri kourallinen korianteria hienonnettuna ja ylimääräistä koristeluun
  • 1 punasipuli ohuina viipaleina
  • 1 limetin mehu
  • 1/4 tl suolaa

Tee näin

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen (160 ºC kiertoilmauunia varten). Hiero 1 1/2 rkl mausteseosta lihan pintaan. Kuumenna öljy padassa tai uuninkestävässä pannussa keskilämmöllä ja lisää liha. Ruskista lihaa 3–4 minuuttia kummallakin puolelta. Poista naru.
  2. Lisää ananasmehu ja vesi pannuun sekä loput mausteseoksesta. Kuumenna kiehuvaksi, pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen uunissa kansi päällä 3 tuntia, kunnes liha on mureaa ja irtonaista.
  3. Valuta neste porsaanlihasta ja jätä nestettä talteen 50 ml. Silppua porsaanliha ohuiksi säikeiksi kahdella haarukalla ja sekoita joukkoon lihaneste.
  4. Sekoita riisi, pavut ja suurin osa korianterista keskikokoisessa kulhossa. Sekoita punasipuli, limetin mehu ja suola yhteen pienessä kulhossa. Anna niiden seistä 5 minuuttia, jotta maut imeytyvät.
  5. Täytä pehmeät tortillat riisillä, nyhtöpossulla, ananasviipaleilla ja marinoiduilla punasipuleilla ja koristele jäljellä olevalla korianterilla.

Vinkkejä

  • Purista hieman limetin mehua päälle, jolloin saadaan sitruksinen vivahde.
  • Tarjoa lisäksi lehtisalaattia, tomaatteja ja kurkkua.