Tee oma guacamole

Paahdetut bataattitacot

Huomaat pian, kuinka ihania bataatit ovat, kun ne paahdetaan mausteiden kanssa – ne antavat todella hauskan uuden säväyksen perinteisiin tacoihin!
Kokonaisaika 50 minuutit
Annosmäärä 3
Maustetaso Mild
Ainesosa 10

Ainekset

Tacot

  • 600 g bataatteja, kuorittu ja leikattu 1,5 cm:n kuutioihin
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 2 ruokalusikallista Old El Paso™ Spice Mix FOR TACOS
  • 50 g punaista kvinoaa
  • 75 g fetajuustoa murennettuna
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
  • 1 pienen sitruuna kuori
  • 6 Old El Paso™ Super Soft Flour Tortillas

Tarjoiluun

  • Luonnonjogurttia
  • Sitruunanpaloja

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 200 °C:seen (kiertoilmauuni 180 °C:seen), kaasu-uuni asteikkoon 6. Levitä bataatit isolle paistopellille. Ripottele päälle 1 teelusikallinen öljyä ja levitä se, sirottele sitten päälle tacomausteseos ja levitä uudelleen. Paahda 35–40 minuuttia kääntäen kerran, kunnes se on kullanruskeaa ja mureaa.
  2. Keitä sillä välin 500 ml vettä isossa kattilassa. Lisää kvinoa ja keitä 10 minuuttia. Valuta vesi, lisää jäljellä oleva öljy ja jaa isolle matalalle uunipellille. Paahda uunissa 10–15 minuuttia sekoittaen kerran, kunnes se on kevyesti paahdettua.
  3. Sekoita fetajuusto, persilja ja sitruunankuori pienessä kulhossa ja aseta sivuun. Lämmitä tortillat pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  4. Laita paahdetut bataatit lusikalla lämmitettyjen tortillojen yhdelle puolelle ja laita päälle fetaseosta ja paahdettua kvinoaa. Laita päälle lusikallinen jogurttia ja käännä toinen puoli päälle. Tarjoile sitruunanpalojen kanssa.

Vinkkejä

  • Korvaa fetajuusto murennetulla wensleydaljuustolla tai valmiiksi raastetulla mozzarellalla.
  • Saat mausteisemman maun korvaamalla tacomausteen Old El Paso™ Seasoning Mix for Chilli -mausteella ja lisäämällä lopuksi hienonnettua chiliä fetaseokseen.