Panko-friteeratut kalatacot hot mayon, mangosalsan ja kookoshiutaleiden kera
Kokonaisaika
20 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Hot
Ainesosa
19
Ainekset
- 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
PANKO-FRITEERATTU KALA
- 600g turskafileetä
- 1 tl suolaa
- 2 mm vastarouhittua
- mustapippuria
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
- 3 dl panko-korppujauhoa
- 1 litra rapsiöljyä
HOT MAYO
- 2 dl majoneesia
- 4 rkl Srirachakastiketta tai muuta voimakasta chilikastiketta
- Suolaa & Pippuria
MANGOSALSA
- 200 g mangoa, tuoretta tai sulatettua pakastemangoa
- 1 punainen chili
- Puolikkaan limen mehu
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl omenasiiderietikkaa
- Tuoretta korianteria maun mukaan
- Suolaa & Pippuria
Tee näin
- Leikkaa kala suurehkoiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöritä jauhoissa, upota vatkattuun kanan-munaan ja pyöritä lopuksi panko-korppujauhoissa. Kaada korkeaan kasariin öljyä ja lämmitä se 180-asteiseksi. Friteeraa muutama kalapala kerrallaan, kunnes ne ovat kullanvärisiä, n. 4–5 minuuttia. Anna valua talouspaperin päällä.
- HOT MAYO
Sekoita majoneesi ja voimakas kastike, mausta suolalla ja pippurilla. - MANGOSALSA
Leikkaa mango pienehköiksi paloiksi. Hakkaa chili hienoksi. Sekoita yhteen limemehun, oliiviöljyn ja omenasiiderietikan kanssa. Lisää korianteria maun mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
Koristele annos kookoshiutaleilla ja pursota päälle Hot Mayoa.