Perinteiset naudanliha Tortilla Pockets
Kokonaisaika
25 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
10
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™ Kit
- 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
- 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 1 pieni sipuli paloiteltuna
- 500 g naudan jauhelihaa
- 100 g raastettua cheddarjuustoa
- 1/2 jäävuorisalaatti viipaloituna
- 2 avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja hedelmäliha paloiteltuna
- 100g paloiteltuja kirsikkatomaatteja
Tee näin
- Lämmitä öljy isolla paistinpannulla keskilämmössä. Paista sipulia 3–4 minuuttia, kunnes se on pehmeää. Lisää naudanliha ja paista sekoittaen 5 minuuttia, kunnes se on ruskistunut. Lisää mausteseos ja vettä. Kiehauta ja hauduta ilman kantta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Tarjoile lämmitetyt taskut sekä naudanlihasekoitus, juusto, salaatti, avokado, tomaatit ja salsa eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.
Vinkkejä
- Valmistele etukäteen – paista naudanlihaseos edellisenä päivänä. Anna jäähtyä ja aseta ilmatiivis astia sen jälkeen jääkaappiin. Lämmitä uudelleen isossa paistinpannussa keskilämmössä 8–10 minuuttia, kunnes ne ovat kuumia.
- Kokeile possun, karitsan tai kanan jauhelihaa naudanlihan vaihteluna, jos haluat.