Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä
Kokonaisaika
20 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
14
Ainekset
Piirakkapohja
- 1 rkl Old El Paso Taco™ Spice Mix-mausteseosta
- 200 g vehnäjauhoja
- 125 g voita
- 2 rkl vettä
Täyte
- 400 g naudan
- jauhelihaa
- 2 rkl ruokaöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 salottisipuli
- 100 g juustoraastetta
- 100 g kikherneitä
- 100 g maissinjyviä
- 2 korianterinoksaa
- 1 punasipuli
Tee näin
- Sekoita kuutioitu voi ja jauho keskenään. Lisää vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Laita taikina hetkeksi viilenemään ennen kaulitsemista. Esipaista piirakkapohjaa 200 asteessa 10 min.
- Hienonna valkosipulit ja salottisipuli. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja tacomausteella.
- Sekoita joukkoon maissi, kikherneet, juusto ja hienonnettu korianteri. Levitä seos piirakkavuokaan ja paista 175 asteessa 20 min.