Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä

Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä

Kokonaisaika 20 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 14

Ainekset

Piirakkapohja

  • 1 rkl Old El Paso Taco™ Spice Mix-mausteseosta
  • 200 g vehnäjauhoja
  • 125 g voita
  • 2 rkl vettä

Täyte

  • 400 g naudan
  • jauhelihaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 salottisipuli
  • 100 g juustoraastetta
  • 100 g kikherneitä
  • 100 g maissinjyviä
  • 2 korianterinoksaa
  • 1 punasipuli

Tee näin

  1. Sekoita kuutioitu voi ja jauho keskenään. Lisää vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Laita taikina hetkeksi viilenemään ennen kaulitsemista. Esipaista piirakkapohjaa 200 asteessa 10 min.
  2. Hienonna valkosipulit ja salottisipuli. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja tacomausteella.
  3. Sekoita joukkoon maissi, kikherneet, juusto ja hienonnettu korianteri. Levitä seos piirakkavuokaan ja paista 175 asteessa 20 min.

Esittelyssä olevat tuotteet