Valkosipuli-chilikatkaraputaskut maissin ja avokadoguacamolen kanssa

Valkosipuli-chilikatkaraputaskut maissin ja avokadoguacamolen kanssa

Nämä kätevät taskut pääsevät oikeuksiinsa, kun yritetään syödä katkarapufajitaa. Mitään ei tipu ulos, ei yksikään katkarapu!
Kokonaisaika 25 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 14

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
  • 1 x 198 g purkki maissia valutettuna
  • 2 kypsää avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja hedelmäliha soseutettuna
  • 2 ruokalusikallista tuoretta hienonnettua korianteria plus lehtiä koristeluun
  • 1 limetin mehu
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 400 g pakastettuja keitettyjä ja kuorittuja katkarapuja sulatettuina
  • 1 valkosipulinkynsi paloiteltuna
  • 1 punainen chili ilman siemeniä ja hienoksi paloiteltuna
  • 2 kevätsipulia puhdistettuina ja paloiteltuina
  • 1/2 sydänsalaatti suikaloituna
  • 200 g puolitettuja kirsikkatomaatteja

Tee näin

  1. Sekoita kulhossa maissi, avokado, korianteri ja limettimehu. Mausta ja laita syrjään.
  2. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa korkealla lämmöllä ja paista katkarapuja, valkosipulia ja chiliä 2–3 minuuttia usein sekoittaen. Sekoita joukkoon mausteseos ja 1 ruokalusikallinen vettä ja paista vielä 1 minuutin ajan. Sekoita kevätsipuli joukkoon.
  3. Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  4. Tarjoile lämmitetyt taskut sekä katkarapuseos, guacamole, salaatti, tomaatit, salsa ja korianterinlehdet eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.

Vinkkejä

  • Vaihda katkaravut nyhtökanaan.
  • Säilykemaissin käyttö on nopeaa ja helppoa, mutta voit käyttää myös maissintähkiä, jos sinulla on niitä. Keitä tähkät ja leikkaa maissinjyvät irti veitsellä. Sekoita guacamoleen, kuten edellä on kerrottu.