Valkosipuli-chilikatkaraputaskut maissin ja avokadoguacamolen kanssa
Kokonaisaika
25 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
14
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
- 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
- 1 x 198 g purkki maissia valutettuna
- 2 kypsää avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja hedelmäliha soseutettuna
- 2 ruokalusikallista tuoretta hienonnettua korianteria plus lehtiä koristeluun
- 1 limetin mehu
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 400 g pakastettuja keitettyjä ja kuorittuja katkarapuja sulatettuina
- 1 valkosipulinkynsi paloiteltuna
- 1 punainen chili ilman siemeniä ja hienoksi paloiteltuna
- 2 kevätsipulia puhdistettuina ja paloiteltuina
- 1/2 sydänsalaatti suikaloituna
- 200 g puolitettuja kirsikkatomaatteja
Tee näin
- Sekoita kulhossa maissi, avokado, korianteri ja limettimehu. Mausta ja laita syrjään.
- Kuumenna öljy isossa paistinpannussa korkealla lämmöllä ja paista katkarapuja, valkosipulia ja chiliä 2–3 minuuttia usein sekoittaen. Sekoita joukkoon mausteseos ja 1 ruokalusikallinen vettä ja paista vielä 1 minuutin ajan. Sekoita kevätsipuli joukkoon.
- Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Tarjoile lämmitetyt taskut sekä katkarapuseos, guacamole, salaatti, tomaatit, salsa ja korianterinlehdet eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.
Vinkkejä
- Vaihda katkaravut nyhtökanaan.
- Säilykemaissin käyttö on nopeaa ja helppoa, mutta voit käyttää myös maissintähkiä, jos sinulla on niitä. Keitä tähkät ja leikkaa maissinjyvät irti veitsellä. Sekoita guacamoleen, kuten edellä on kerrottu.