Vegaaniset kukkakaalibirria-tacot
Kokonaisaika
1 tuntia
20 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
15
Ainekset
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 1 pieni kukkakaali
- 100 grammaa korppujauhoja
- 100 grammaa jauhoja
- 1 teelusikallinen valkosipulijauhetta
- 1 teelusikallinen paprikaa
- 90 ml kasvimaitoa
- 1 tölkki vegaanista BBQ-kastiketta
- 1/4 punakaalia
- Pieni nippu persiljaa
- Pieni nippu ruohosipulia
- 1 porkkana
- 20 cl siiderietikkaa
- 100 grammaa sokeria
- Raastettua vegaanista juustoa, kuten kookosjuustoa
Tee näin
- Valmistele kukkakaali
Kuumenna uuni 180 °C:seen ja peitä vuoka leivinpaperilla. Sekoita jauho, kasvimaito, valkosipuli ja paprika keskenään. Vispilöi tasaiseksi. Leikkaa kukkakaalin kukinnot pieniksi tai keskikokoisiksi paloiksi. Dippaa kukinnot taikinaan ja peitä ne sitten korppujauhoilla. Laita ne vuokaan niin, että niiden välissä on tilaa, jotta ne voivat kypsyä kunnolla. Kypsytä 25 minuuttia.
Kun kukkakaali kypsyy, sekoita vegaaninen BBQ-kastike ja oliiviöljy keskenään. Ota kukkakaali uunista ja levitä vegaaninen BBQ-kastikeseos kukkakaalin päälle. Laita takaisin uuniin ja anna karamellisoitua vielä 20 minuuttia. - Tee hillotut porkkanat
Kuori ja viipaloi porkkana ja laita sivuun. Kuumenna siiderietikka ja sokeri hitaasti pienessä kattilassa. Kun ne ovat sekoittuneet kunnolla, kaada kuuma neste porkkanoiden päälle ja anna niiden marinoitua aterian valmistumisen ajan. - Tee kastike
Sulata 5 ruokalusikallista vegaanista BBQ-kastiketta ja 2 ruokalusikallista kookoskermaa keskenään hyvin. - Valmistele vihannekset
Pese vihannekset ja leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Hienonna persilja ja ruohosipuli karkeasti. - Kokoa tacot
Laita tortilla kuumaan pannuun voin kanssa. Anna olla pannussa minuutti tai kaksi, kunnes kumpikin puoli on saanut hieman väriä.
Kun tortillat ovat valmiit, laita niihin hieman punakaalia ja muutama kukkakaalin kukinto. Laita päälle ruohosipulia, persiljaa ja kookosjuustoraastetta. Tarjoile kastikkeen kanssa ja nauti!