Vegaanit rapeat papu-paprikataskut

Vegaanit rapeat papu-paprikataskut

Nämä nopeasti ja helposti täytettävät taskut menevät alas kaikilla, jotka kokeilevat niitä.
Kokonaisaika 20 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 9

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
  • 1 x 425 g purkki Black Beans (230 g valutettuna) valutettuna ja huuhdeltuna
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 sipuli paloiteltuna
  • 2 punaista paprikaa ilman siemeniä ja viipaloituina
  • 1 punainen paprika ilman siemeniä ja viipaloituna
  • 200 g keräkaalia ohueksi suikaloituna

Tee näin

  1. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa keskilämmössä ja paista sipulia ja paprikaa 5 minuuttia usein sekoittaen. Lisää mustapavut, mausteseos ja 2 ruokalusikallista vettä ja paista sekoittaen vielä minuutti.
  2. Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  3. Tarjoile lämmitetyt taskut sekä paprika-papusekoitus, keräkaali ja salsa eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.

Vinkkejä

  • Vaihda mustapavut joihinkin muihin kaapistasi löytyviin palkokasveihin, kuten kidneypapuihin tai cannellinipapuihin.
  • Paprikat voidaan vaihtaa johonkin muihin nopeasti kypsyviin vihanneksiin, kuten viipaloituihin sieniin tai kesäkurpitsaan.
  • Oletko vegaani? Lue aina etiketit ja varmista, että reseptin ainekset ovat vegaaneja. Tuotteiden ja ainesosien lähteet voivat muuttua.