Gluteenittomat vegetaariset kukkakaalifajitas avokaado-ja korianterisalsan kera
Kokonaisaika
15 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
17
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ Gluteenittomia tortilloja
- 1 teelusikallinen korianterina (jauhettuna)
- 1 teelusikallinen pippuria
- 1/2 teelusikallista kuminaa
- 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
- 1 kukkakaali
- 2 avokaadoa
- 1 lime
- 1 pieni vihreä paprika (jos haluat)
- 1 punainen sipuli, viipaloitu
- 1/2 nippu pilkottua korianteria
- suolaa
- pippuria
Jogurttikastikkeeseen
- 1 purkki kreikkalaista jogurttia
- 1 teelusikallinen vahvaa sinappia
- suolaa
- pippuria
Tee näin
- Esilämmitä uuni 190 asteeseen. Leikkaa kukkakaali nipuiksi, laita uuninkestävään astiaan ja ripottele päälle oliiviöljyä, jauhettua kortianteria, paprikaa, kuminaa, suolaa ja pippuria. Paista uunissa 20-25 minuttia, ja liikuttele puolivälissä.
- Kuori avokaadot ja viipaloi, kostuta avokaado limemehulla.
- Sekoita kaikki ainekset jogurttikastikkeeseen ja laita viileään.
- Poista Old El Paso™ Gluteenittomat tortillat pakkauksesta, niin, että tortillat laitetaan yksitellen päällekkäin ja laitetaan alumiinifolioon. Laita uuniin 10 minuutiksi.
- Laita jokaisen tortillan päälle kukkakaalinippuja, muutamia avokaadon viipaleita, pilkottua vihreää paprikaa (jos haluat) ja muutama pala punasipulia. Laita päälle jogurttikastiketta ja ripottele vielä päällä tuoretta korianteria.
Vinkkejä
- Jos haluat lihaisan aterian, lisää burritoihin kypsennettyä lihaa viipaleina.