Wrapit, joissa haudutuspadassa kypsennettyä kalkkunaa, pekonia ja avokadoa

Wrapit, joissa haudutuspadassa kypsennettyä kalkkunaa, pekonia ja avokadoa

Anna perinteiselle nyhtöpossulle meksikolaista potkua salsalla, chilijauheella ja juustokuminalla.
Kokonaisaika 1 tuntia 30 minuutit
Annosmäärä 8
Maustetaso Mild
Ainesosa 8

Ainekset

  • 4 siivua pekonia 1–2 cm paloina
  • 1 kg kalkkunan rintafileitä paksuina viipaleina
  • 175 g barbecue-kastiketta
  • 2 rkl Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
  • 1 keskikokoinen kypsä avokado ilman kiveä, kuorittuna ja soseutettuna
  • 2 sydänsalaattia viipaloituna
  • 125 g paahdettua punaista tai keltaista paprikaa pilkottuna
  • 8 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortilla -tortillalevyä lämmitettynä

Tee näin

  1. Kypsennä pekonia suurella pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia välillä sekoittaen kunnes se on melkein rapeaa. Lisää kalkkuna ja kypsennä vielä 5 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes kalkkuna on ruskeaa kaikilta puolilta.
  2. Suihkuta haudutuspataan paistoöljyä ja lisää kalkkunaseos sinne. Lisää barbecue-kastike ja taco-mausteseos ja sekoita. Peitä kannella ja kypsennä alhaisella lämmöllä 5–6 tuntia.
  3. Ota kalkkuna padasta ja laita leikkuualustalle. Nyhdä kalkkuna kahdella haarukalla osiin ja laita se takaisin pataan, sekoita yhteen pekonin ja kastikkeen kanssa.
  4. Lusikoi avokado, salaatti, kalkkunaseos ja paprikat tortillojen päälle ja kääri ne rullalle.

Vinkkejä

  • Ohje: Lämmitä tortillat käärimällä ne folioon ja lämmitä uunissa 170 asteessa tai 150 asteessa kiertoilmalla (kaasulämmöllä 3) 7 minuuttia. Voit myös kääriä ne leivinpaperiin ja lämmittää niitä mikrossa täydellä teholla 45–60 sekuntia.